ÇOCUK ve OYUN konulu resim sergisi

Anamur Kıbrıs İlkokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programında OYUN OYNUYORUM, HAYATA HAZIRLANIYORUM adlı eTwinning projesi kapsamında  'ÇOCUK ve OYUN 'konulu resim sergisi düzenlendi. Sergi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının yapıldığı gün Anamur Kıbrıs İlkokulu bahçesinde sergilendi. Tören anında sergilenen 'ÇOCUK ve OYUN 'konulu resim sergisi büyük ilgi gördü. Okul Müdürü Ayfer Koyuncu'nun organize ettiği sergide öğrenciler tarafından hazırlanan resimler veliler tarafından beğenildi.

'ÇOCUK ve OYUN 'konulu resim sergisinde görev alan isimler ve okullar  şöyle sıralandı:

Tevhide TEMİZ –Anamur Kıbrıs İlkokulu (Proje  Kurucusu)

Ayşe Güzide GÖNCÜ- Malaklar İlkokulu (Proje Ortağı)

Duygu ERDOĞAN CILIZ- Demirören Alan İlkokulu (Proje Ortağı)

Elif GEDİK-Anıtlı Alanoba İlkokulu (Proje Ortağı)

Kübra YILDIZ- Anıtlı Alanoba İlkokulu (Proje Ortağı)

Metin ÖZDEMİR-Güngören İlkokulu (Proje Ortağı)

Seval TEMEL- Anıtlı Alanoba İlkokulu (Proje Ortağı)

Yaşar UYSAL- Çarıklar Efeler İlkokulu (Proje Ortağı) katılımıyla gerçekleşti.

09.05.2022 174

Kaynak: http://www.anamurgundem.com.tr/kibrisokulununcocukveoyunkonuluresimsergisineilgiyogunoldu/