Anıtlı Alanoba İlkokulu

Vizyon: 21. asırda, milli eğitimde bireysel ve toplumsal yaşam için temel ihtiyaç olan;bilgi, beceri ve pratik düşünme ve uygulama yeteneklerini kazandırarak, öğrencileri zihinsel, duygusal, kültürel, sosyal ve kişisel yönleri ile geliştirip, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, kişiliklerinin olumlu yönde geliştirmesine yardımcı olmak, çalışan, üreten, okuyan, dinleyen, araştıran ve kısaca örnek kişiler olarak hazırlayabilmektir.

Misyon: Eğitim programlarını uygulamak, eğitim materyallerini amacına göre kullanmak, öğrencilerimizin gelişimlerinin sağlıklı bir biçimde gerçekleşmesi için mevcut eğitim ortamını geliştirmek, öğrencilerimizin eğitim, öğretim ve bedensel gelişmelerine yardımcı olmak amacı ile gerekli donanımı sağlamaktır.

Saatler: 08:30 14:55
Isınma: KLİMA
Servis Bilgisi: Toplu taşıma aracı bulunmamakta. Özel servislerle anlaşılmakta.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://anitlialanobailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Anıtlı Mah. Alanoba Sokak Noü2 Anamur/Mersin

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Mersin/Anamur Anıtlı mahallesinde, Anamur-Gazipaşa kara yolunun 38. kilometresinde; Mersin´e bağlı en uzak mahalledir.

Adres - Anıtlı Mah. Alanoba Sokak Noü2 Anamur/Mersin

Ulaşım Ücretli servis veya özel araçlarla

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 38